Eind 2018 werd AMusEd omgevormd tot de nieuwe VZW Be-AMusEd.  Be-AMusEd is een culturele organisatie - voornamelijk gespecialiseerd in alles wat met zingen te maken heeft. We beogen een organisatie te zijn voor een brede doelgroep: liefhebbers, professionals, uitvoerders of publiek., onze organisatie staat open voor iedereen. We willen letterlijk staan voor "All kinds of Music and Education". Wil je meer info over onze werking, heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Battle of the Choirs

BATTLE OF THE CHOIRS 2020

 

Heel Mechelen zal van 3 tot 5 april 2020 bruisen van het koorleven. Iedereen kan mee genieten van het totale festival of je nu 8 of 88 bent, professioneel muzikant of muziekliefhebber, luisteraar of uitvoerder …

In tegenstelling tot vele andere festivals of koorwedstrijden, focussen wij ons op pop- en musicalkoren, gospelkoren en close-harmony- en barbershopgroepen.

Aan het festival is ook een wedstrijd verbonden. Koren uit binnen- en buitenland zullen beoordeelt worden door een gerenommeerde jury.

Wij hopen ook uw koor te mogen ontmoeten in Mechelen op deze hoogdagen voor het koorleven.

 

Muziek is een universele taal. Het koorleven is enorm in trek. Jammer genoeg staat het koorleven vaak “ver-van-mijn-bed” voor mensen die niet actief met muziek bezig zijn én heeft koorzingen nog vaak de reputatie saai, ouderwets en elitair te zijn.

 

CATEGORIEËN

 

- Pop- en musicalkoren

- Gospelkoren

- Close Harmony- en Barbershopgroepen

 

Meer info?

info@amused.be

 

Met medewerking van de Stad Mechelen